LIVRARE RAPIDĂ

PLATĂ LA LIVRARE

OFERTĂ ACTIVATĂ -50%

ANGLEGRINDER®

SOLUȚIA IDEALĂ PENTRU TĂIERE, ȘLEFUIRE ȘI LUSTRIRE FĂRĂ FIR ORIUNDE!

Evaluarea medie 4,9/5
5/5

Super oferta limitată DOAR LA LEI 359,00

In loc de LEI 718,00

Caracteristici principale:

 • Putere și tensiune: 500W, 12V
 • Tip: Mini tocător unghiular fără fir
 • Utilizări: Tăiere, șlefuire, lustruire, îndepărtarea ruginii
 • Materiale: Carcasă din ABS de înaltă calitate cu înveliș din cauciuc, scut de siguranță și lamă de șlefuire din fier
 • Design: Alimentată cu baterie, corp mini pentru utilizare cu o singură mână, ușoară și flexibilă

În ofertă sunt doar 100 de bucăți

Rămân 7 bucăți

Transport gratuit

Plata la livrare

Garantia satisfacției

COMPLETAȚI FORMULARUL PENTRU BLOCAREA OFERTEI

Unul dintre operatorii noștri vă va suna înapoi pentru a vă ajuta și a confirma comanda dumneavoastră

  GATA CU SCUZELE: ALEGE PUTEREA ȘI VERSATILITATEA ÎNTR-UN DESIGN PORTABIL FĂRĂ FIR!

  Îmbunătățește-ți experiența de lucru cu Mini Smerghița Angulată Fără Fir 500W. Cu instrumentul nostru puternic și portabil, vei obține rezultate profesionale oriunde te-ai afla.

  Datorită designului său fără fir și ușor, smerghița noastră oferă libertate totală de mișcare fără a compromite puterea. Ideală pentru tăieturi precise, șlefuiri detaliate, lustruiri impecabile și îndepărtarea ruginii, este alegerea perfectă pentru orice proiect.

  Atenția noastră la calitate se reflectă în materialele premium utilizate: carcasă din ABS cu înveliș din cauciuc asigură durabilitate și confort în utilizare, în timp ce scutul de siguranță robust și lama din fier garantează performanțe fiabile pe termen lung.

  Datorită designului ergonomic și compact, smerghița poate fi utilizată confortabil cu o singură mână, fiind ideală și pentru lucrări detaliate și în spații restrânse.

  Descoperă o nouă eră de eficiență și versatilitate cu Mini Smerghița Angulată Fără Fir 500W. Nu te mulțumi cu mai puțin: ne propunem întotdeauna să oferim cele mai bune instrumente pentru fiecare provocare. Alege smerghița noastră și adu-ți experiența de lucru la un nivel superior.

  Vă recomandăm să profitați de oferta de lansare a producătorului doar pentru clienții din România: 50% reducere pentru doar LEI 359,00 în numerar la livrare și LIVRARE RAPIDĂ.

  • Portabilitate Absolută: Datorită designului fără fir și ușurinței în greutate, poți lucra oriunde fără limite de spațiu.

  • Versatilitate Superioară: Ideală pentru o gamă largă de activități, inclusiv tăiere, șlefuire, lustruire și îndepărtarea ruginei.

  • Materiale Robust: Fabricată cu carcasă din ABS de înaltă calitate și lamă de șlefuire din fier, asigură durabilitate și performanțe fiabile.

  • Ușurință în Utilizare: Designul compact permite utilizarea confortabilă cu o singură mână, fiind potrivită și pentru lucrări detaliate.

  RECENZIILE CLIENȚILOR NOȘTRI

  Impresionant pentru puterea sa! Am tăiat ușor metalul fără probleme, iar portabilitatea wireless este un mare plus.

  Angelo

  Polizorul este robust și bine construit. Perfect pentru lucrările de finisare și foarte confortabil de utilizat datorită designului său ușor

  Sandu

  Am folosit acest polizor pentru proiecte DIY și am fost surprins de versatilitatea sa. Excelentă pentru lucrări precise și detaliate.

  Andrea

  COMPLETAȚI FORMULARUL PENTRU BLOCAREA OFERTEI

  Unul dintre operatorii noștri vă va suna înapoi pentru a vă ajuta și a confirma comanda dumneavoastră

   Întrebări frecvente

   Desigur, puteți plăti confortabil curierului la livrare.

   Desigur, transportul este gratuit în toată Italia.

   Expediere expres prin curier în 24-48 de ore.

   Desigur, după completarea formularului, unul dintre operatorii noștri vă va contacta telefonic și va confirma comanda dumneavoastră.

   This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of Facebook, Inc

   Produsele recomandate pe offertepremium.com sunt vândute în parteneriat, așa că offertepremium.com nu este nici producătorul, nici vânzătorul oficial al fiecărui produs pe care îl găsiți pe site-ul nostru. Prin urmare, în caz de orice probleme sau întrebări, ar trebui să vă adresați întotdeauna la vânzătorul oficial. Cu toate acestea, suntem aici să vă ajutăm. Unele imagini de pe acest blog au fost găsite pe internet, dacă credeți că ar putea încălca drepturile dvs., vă rugăm să ne informați și vor fi eliminate imediat.