INGYENES SZÁLLÍTÁS

FIZETÉS UTÁNVÉTELLEL

AKTIVÁLT AJÁNLAT -50%

FRAMELESSGLASSES®

Többé nincs szükség három szemüvegre az olvasáshoz, a távoli látáshoz és a napvédelemhez. Bifokális lencséink a „három az egyben” megoldást jelentik

Átlagos értékelés 4,9/5
5/5

Szuper korlátozott ajánlat CSAK a HUF 14.990,00

Ahelyett, hogy HUF 30.000,00

Csak 100 darab van a kínálatban

7 darab maradt

Ingyenes szállítás

Fizetés utánvétellel

Elégedettségi garancia

TÖLTSE KI AZ ŰRLAPOT AZ AJÁNLAT BLOKKOLÁSÁHOZ

Egyik operátorunk visszahívja Önt, hogy segítsen Önnek és megerősítse megrendelését

  A LÁTÁS MÉG SOHA NEM VOLT ILYEN VILÁGOS ÉS EGYSZERŰ: A TITOK? A KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜLI TERVEZÉSÜNK

  A bifokális lencsének köszönhetően mind közelről, mind távolról tiszta látást élvezhet.

  A keret nélküli kialakítás nem csak modern stílust kínál, hanem teljes kényelmet is garantál az egész napos problémamentes viselethez.

  A tükröződésmentes bevonatnak köszönhetően a látása tiszta és tükröződésmentes lesz, még a legnehezebb fényviszonyok között is tökéletes.

  Ezenkívül lencséinket úgy kezeljük, hogy taszítsák a szennyeződéseket és az ujjlenyomatokat, így minden körülmények között kifogástalan látást biztosítanak.

  A könnyű, tartós keret lehetővé teszi, hogy elfelejtsd, hogy viseled, és csak a tevékenységeidre koncentrálj.

  És ne feledkezzünk meg az ütésállóságról sem: a szemüveg még a legdinamikusabb tevékenységek során is pormentes marad.

  Javasoljuk, hogy használja ki a gyártó magyar vásárlóknak szóló bevezető ajánlatát: 50%-os kedvezményt kap mindössze 14 990 forintért, készpénzfizetéssel és ingyenes szállítással.

  • Kék fényszűrő: Védje szemét a fáradtságtól és a digitális eszközök káros fényétől.

  • Tisztább látás: Vegye észre a mindennapi élet minden részletét tiszta, részletes látással.

  • Keret nélküli kialakítás: Élvezze a könnyedséget és kényelmet a keret nélküli kialakításnak köszönhetően, amely tökéletesen illeszkedik az életstílusához.

  • Ütésállóság: Nézzen szembe az élettel magabiztosan azzal a tudattal, hogy szemüvege ellenáll a mindennapi ütéseknek és kihívásoknak.

  VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSEI

  Ez a szemüveg megváltoztatta a vizuális élményemet! A perem nélküli kialakítás egyszerűsége hihetetlen, és a tiszta látás lehetővé teszi számomra, hogy olyan tisztán lássam a világot, amilyet korábban még soha nem tapasztaltam.

  Andrei

  Nem tudom eléggé ajánlani ezeket a szemüvegeket! A kék fényszűrő igazi forradalom, amely megvédi a szememet a hosszú számítógépes ülések során. Ráadásul az ütésállóság egy váratlan plusz, ami sok helyzetben megmentett engem.

  Stefan

  A szemüveg minősége meglepett. A tiszta és részletes látás kiváló, és a kényelmes, perem nélküli kialakításnak köszönhetően ideális a mindennapi használatra. Nagyon elégedett vagyok a vásárlásommal

  Mihai

  TÖLTSE KI AZ ŰRLAPOT AZ AJÁNLAT BLOKKOLÁSÁHOZ

  Egyik operátorunk visszahívja Önt, hogy segítsen Önnek és megerősítse megrendelését

   Gyakran ismételt kérdések

   Természetesen kényelmesen fizethet a futárnak a kézbesítéskor.

   Természetesen a közlekedés egész Magyarországon ingyenes.

   Futárral történő expressz kézbesítés 24-48 órán belül.

   Természetesen az űrlap kitöltése után egyik operátorunk telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot, és megerősíti megrendelését.

   This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of Facebook, Inc

   Az offertepremium.com-on bemutatott termékeket partnerségben értékesítjük, így az offertepremium.com nem gyártója és nem hivatalos eladója az oldalunkon található összes terméknek. Ezért bármilyen probléma vagy kérdés esetén mindig forduljon a hivatalos eladóhoz. Mi azonban azért vagyunk itt, hogy segítsünk Önnek. A blogon található néhány képet az interneten találtunk, ha úgy gondolja, hogy ezek sérthetik az Ön jogait, kérjük, értesítsen minket, és azonnal eltávolítjuk őket.