TRANSPORT GRATUIT

PAGAMENT LA LIVRARE

OFERTĂ ACTIVATĂ -50%

COOKINGSET®

KIT PROFESIONAL COMPLET 12 PIESE

Valoare medie 4,9/5
5/5

Super ofertă limitată la DOAR LEI 359,00

In loc de LEI 718,00

DOAR 100 DE BUCĂȚI ÎN OFERTĂ

AU MAI RĂMAS 7 BUCĂȚI

Transport gratuit

Plata la livrare

Garantare de satisfacție

COMPLETA FORMULARUL PENTRU A BLOCA OFERTA

Unul dintre operatorii noștri te va contacta telefonic pentru a-ți oferi asistență și pentru a confirma comanda

  Setul de gătit este un sigur: Baterie de 12 piese, completă și profesională, de utilizat în fiecare zi în bucătăria ta pentru a pregăti mese sănătoase și rapide, de 10 ori mai rezistentă decât bateriile tradiționale. Ideal pentru plite cu inducție, plite clasice cu gaz și chiar pentru pregătirea în cuptor.

  Mânerele sunt de tip “Rece și Stabilă” (rămân reci pentru a evita arsurile accidentale) și au brevet special pentru a sprijini lingura și a nu murdări suprafața de lucru. Capacele din sticlă au orificii speciale pentru abur care permit o gătire controlată în orice moment

  RECENZIILE CLIENȚILOR NOȘTRI

  Un set de oale foarte frumos din punct de vedere estetic, au fundul înalt și am observat că apa fierbe mai repede în ele decât în cele pe care le aveam anterior, le-am spălat atât manual, cât și la mașina de spălat vase, sunt cu adevărat excelente

  Andrei

  Set complet. Materialele sunt de calitate (le folosesc de mai bine de 1 lună), finisajul estetic este excelent. Le folosesc și în cuptor. Oalele au o scară gradată pentru a indica litrii.

  Mihai

  Perfecte pentru plitele cu inducție, le folosesc de luni de zile și nu s-au deteriorat, nu este nevoie de mâner pentru că mânerele rămân reci. În plus, raportul calitate-preț este excelent, de obicei aceste oale costă mult mai mult!

  Radu.

  Oalele sunt de o calitate excelentă și sunt complet compatibile cu plitele cu inducție. Le-am cumpărat special ca prim set de oale pentru casa nouă și sunt cu adevărat mulțumită.

  Maria

  Super ofertă limitată la DOAR LEI 449,00

  COMPLETAȚI FORMULARUL PENTRU A BLOCA OFERTA

  Transport gratuit

  Plata la livrare

  Garantare de satisfacție

  Unul dintre operatorii noștri te va contacta telefonic pentru a-ți oferi asistență și pentru a confirma comanda

   Întrebări frecvente

   Desigur, puteți plăti în mod convenabil curierul la livrare.

   Desigur, transportul este gratuit în toată Italia

   Expediere prin curierat rapid 24-48h

   Bineînțeles, după ce ați completat formularul, unul dintre operatorii noștri vă va contacta telefonic pentru a vă confirma comanda.

   This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of Facebook, Inc

   Produsele recomandate pe offertepremium.com sunt vândute în afiliere, astfel încât offertepremium.com nu este nici producătorul și nici vânzătorul oficial al fiecărui produs pe care îl puteți găsi pe site-ul nostru. Prin urmare, pentru orice probleme sau întrebări trebuie să vă adresați întotdeauna vânzătorului oficial. Cu toate acestea, suntem totuși disponibili pentru a vă ajuta. Unele dintre imaginile de pe acest blog au fost găsite pe web, dacă considerați că acestea vă încalcă drepturile, vă rugăm să ne anunțați și vor fi eliminate cu promptitudine.