TRANSPORT GRATUIT

PLATĂ LA LIVRARE

OFERTĂ ACTIVATĂ -50%

MENSHAVERPORTABLE®

Alegeți aparatul de ras compact și puternic IPX7 pentru un bărbierit impecabil oriunde, cu lame ascuțite care asigură un finisaj neted și utilizabil chiar și sub duș

Evaluarea medie 4,9/5
5/5

Super oferta limitată DOAR LA LEI 159,00

In loc de LEI 318,00

În ofertă sunt doar 100 de bucăți

Rămân 7 bucăți

Transport gratuit

Plata la livrare

Garantia satisfacției

COMPLETAȚI FORMULARUL PENTRU BLOCAREA OFERTEI

Unul dintre operatorii noștri vă va suna înapoi pentru a vă ajuta și a confirma comanda dumneavoastră

  ELIMINAȚI GRIJILE LEGATE DE BĂRBIERIT CU MINI APARATUL NOSTRU DE RAS ELECTRIC PORTABIL USB!

  Cu un design compact și puternic, acest aparat de ras este soluția ideală pentru oricine dorește o rasare impecabilă oriunde s-ar afla.

  Datorită dimensiunilor reduse și designului portabil, aparatul nostru de ras mini este perfect pentru bărbații activi.

  Datorită puterii sale și lamei precise, aparatul nostru de ras mini face rasarea o joacă de copii.

  Elimină rapid și fără efort orice tip de păr, asigurându-ți o finisare netedă și impecabilă de fiecare dată.

  Nu contează dacă preferi o rasare umedă sau uscată, aparatul nostru de ras mini este pregătit să-ți satisfacă nevoile.

  Uită de neplăcerile cablurilor voluminoase. Aparatul nostru de ras mini se încarcă comod prin USB, asigurându-ți o încărcare rapidă și fără probleme oriunde te-ai afla.

  • Ricarica USB: Cu o interfață USB pentru încărcare, este convenabil de utilizat oriunde te-ai afla.
  • Puternic și rapid: Asigură o rasare rapidă și eficientă datorită puterii sale.
  • Portabil și de buzunar: Dimensiunile reduse îl fac ușor de transportat în buzunarul blugilor sau în geantă.
  • Rasare umedă sau uscată: Poate fi utilizat atât pe piele umedă, cât și pe cea uscată, oferind flexibilitate în utilizare.
  • Utilizare multifuncțională: Ideal pentru bărbați și femei, poate fi folosit pentru îndepărtarea părului de pe picioare, subrațe, piept și barbă.
  • Design ergonomic: Cu linii confortabile pentru o priză comodă și un finisaj moale pentru o rasare precisă și curată.
  • Încărcare rapidă și durabilă: Cu încărcare rapidă de tip C, poate fi folosit pentru o perioadă îndelungată după o oră de încărcare.
  • Lame ascuțite și precise: Echipat cu lame din oțel inoxidabil ascuțite și un design cu șase lame pentru o rasare precisă și fără durere.
  • Zgomot redus și utilizare umedă/uscată: Funcționează în liniște și suportă spălarea completă a corpului, oferind o experiență igienică.
  • Rasor portabil din aluminiu: Rezistent și confortabil, este perfect pentru utilizare în călătorii, la birou sau în timpul campingului

  RECENZIILE CLIENȚILOR NOȘTRI

  Am fost impresionat de versatilitatea și eficacitatea acestui aparat de ras. Încărcarea USB îl face extrem de convenabil de utilizat oriunde mă aflu. Lamele ascuțite și precise asigură o rasare rapidă și fără probleme, în timp ce designul ergonomic garantează o priză confortabilă. Îl recomand cu încredere oricui caută un aparat de ras de încredere pentru o experiență de rasare impecabilă

  Andrei

  Acest aparat de ras este o adevărată surpriză! Portabilitatea și încărcarea rapidă îl fac perfect pentru cei care călătoresc des, ca mine. Am apreciat în mod deosebit posibilitatea de a-l utiliza atât uscat, cât și sub duș, asigurând o flexibilitate fără egal în utilizare. Lamele ascuțite au făcut ca rasarea să fie o joacă de copii, iar zgomotul redus îl face perfect și pentru utilizarea de dimineață fără a deranja pe cei din jur.

  Stefan

  Am fost extrem de mulțumit de achiziția acestui aparat de ras. Construcția sa din aluminiu îl face rezistent și durabil, perfect pentru utilizare zilnică. Lamele precise au făcut ca rasarea să fie o experiență confortabilă și fără iritații cutanate. În plus, posibilitatea de încărcare rapidă îmi permite să-l am întotdeauna pregătit pentru utilizare. Nu aș putea cere mai mult de la un aparat de ras portabil!

  Mihai

  COMPLETAȚI FORMULARUL PENTRU BLOCAREA OFERTEI

  Unul dintre operatorii noștri vă va suna înapoi pentru a vă ajuta și a confirma comanda dumneavoastră

   Întrebări frecvente

   Desigur, puteți plăti confortabil curierului la livrare.

   Desigur, transportul este gratuit în toată Italia.

   Expediere expres prin curier în 24-48 de ore.

   Desigur, după completarea formularului, unul dintre operatorii noștri vă va contacta telefonic și va confirma comanda dumneavoastră.

   This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of Facebook, Inc

   Produsele recomandate pe offertepremium.com sunt vândute în parteneriat, așa că offertepremium.com nu este nici producătorul, nici vânzătorul oficial al fiecărui produs pe care îl găsiți pe site-ul nostru. Prin urmare, în caz de orice probleme sau întrebări, ar trebui să vă adresați întotdeauna la vânzătorul oficial. Cu toate acestea, suntem aici să vă ajutăm. Unele imagini de pe acest blog au fost găsite pe internet, dacă credeți că ar putea încălca drepturile dvs., vă rugăm să ne informați și vor fi eliminate imediat.